Ga terug

Tagliatelle met artisjokbodems en ei.

Porties 2

Ingrediënten
  

  • 150 gram taglatelle
  • 2 stuks eieren
  • olijfolie
  • 1 stuks ui ( gesnipperd )
  • 1 teentje knoflook
  • ½ bekertje room
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 blikje artisjok bodems ( 200 gram )
  • 200 gram spinazie
  • cherry tomaten

Instructies
 

Bereiding:

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren hard. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook in ± 3 minuten.
  • Voeg de slagroom, nootmuskaat en peper en zout naar smaak toe. Laat 5 minuten inkoken tot de hoeveelheid slagroom gehalveerd is.
  • Snijd de artisjokbodems in vieren en voeg deze toe. Giet de pasta af en schep het mengsel om.
  • Voeg de spinazie in delen toe en laat deze al omscheppend slinken. Doe de tomaten erbij en warm nog 1 minuut door.
  • Pel de eieren en leg deze gehalveerd over de pasta.