Ga terug

Spaghetti met zalm.

Porties 2

Ingredi├źnten
  

  • ┬Ż pak spaghetti
  • 200 gram zalm (vers of diepvries)
  • 250 ml slagroom
  • tomatenpuree
  • geraspte kaas (b.v. pardano)
  • peper en zout

Instructies
 

Bereiding:

  • Kook de spaghetti zoals op het pak vermeld. Als de spaghetti bijna gaar is, haal je het pannetje van de brander en zet het uit de wind in b.v. een handdoek.
  • Doe ondertussen de slagroom en het blikje tomatenpuree in een pannetje en roer het goed door elkaar (met een garde).
  • Voeg de zalm in blokjes toe aan het pannetje en breng het geheel langzaam aan de kook, laat het net niet koken.
  • Wanneer de spaghetti (ong. 12 min) klaar is, is ook de zalm klaar. v Voeg zout en peper naar smaak toe,
  • Bestrooi op het bord met de geraspte kaas en serveer het geheel met bijvoorbeeld tomaten en mozzarella.