Ga terug

Zoete aardappelen met selderij en boontjes .

Porties 2

Ingrediënten
  

  • 2 à 3 zoete aardappelen ,peper, zout en knoflook naar behoefte,boter of olie
  • 200 gram sperziebonen
  • ½ knol selderij
  • kip of gehakt (is niet noodzakelijk)
  • peper en zout
  • 1 teentje knoflook
  • boter of olie

Instructies
 

Bereiding:

  • Schil de aardappelen en snij ze in blokjes of partjes. Maak de sperziebonen schoon en breek ze door de helft. Schil de knolselderij en snij ze in reepjes.
  • Kook eerst de boontjes beetgaar, giet ze af en zet ze weg, Dan boter of olie verhitten in de pan. Aardappelen bakken en als ze bijna gaar zijn de selderij en boontjes toevoegen. Als laatste voeg je peper, zout en knoflook naar behoefte toe.
  • Als je vlees bij dit gerecht wilt serveren deze voordat je de aardappelen gaat bakken eerst garen en dan de aardappelen toevoegen.

Notities

  • Lekker bij dit gerecht is verse salade.